Salgstræning

Salgstræning der virker.

Ønsker du effektiv salgstræning der skaber:

✅ Proaktivitet i salgsarbejdet?
✅ Konvertering af flere leads til kunder?
✅ Højere hitrate på jeres tilbud?
✅ Optimering af jeres salgstid?
✅ Bedre udnyttelse af mersalgs- og krydssalgs-muligheder?
✅ Flere loyale kunder og samarbejdspartnere?

B2B salg kræver en god og struktureret salgsproces

Salgstræning der matcher nutidens intelligent kunder

Kunder gennemfører i dag store dele af deres købsproces, uden at have kontakt til en sælger. Derfor kræves der i dag også at sælgerne i langt højere grad end tidligere, formår at matche kundens købsproces.

Moderne salgstræning, handler i høj grad om at benytte de bedste dele af de velkendte salgsteknikker på en måde, som både sikrer en moderne, smidig og effektiv salgsproces og samtidig matcher de krav nutidens intelligente kunder, stiller til deres seriøse samarbejdspartnere.

Vil du gerne styrke jeres salg?
Så er salgstræning med Ulrik Trend Mogensen lige det du leder efter.

Salgstræning der hjælper salgsorganisationen

Du kan eventuelt være i en situation hvor du kan nikke genkendende til nogle af følgende udsagn:

 • Vi er afventende i stedet for proaktive
 • Vores konkurrenter udfordrer os på prisen
 • Ordremængden er faldende
 • Vi har stort set ingen pipeline
 • De tidligere så loyale kunder forsvinder stille og roligt
 • Vi får ikke nye kunder

Står I som salgsorganisation med en eller flere af disse udfordringer, så tager min salgstræning udgangspunkt i, at få stoppet blødningen hurtigst muligt, så ”patienten” ikke dør mellem hænderne på os.

I sådan en situation, skal effektiv salgstræningen og salgssparring, hurtigt tilføre sælgerne gode værktøjer og rutiner, der matcher en moderne, proaktiv og effektiv salgsproces.

Sælgerne får via moderne salgstræning, forståelse for de intelligente kunders krav og forventninger til en seriøs samarbejdspartner.

Det sidste løft opnår sælgerne via personlig salgscoachning. Salgscoachning hjælper sælgerne og sikrer implementeringen af de nye værktøjer og rutiner fra salgstræningen, således disse bliver indarbejdet som gode vaner i salgsorganisationen.

B2B salg er ikke raketvidenskab men kræver professionalisme.

Salgstræning

der virker.

Praktisk salgstræning som sælgerne forstår og gider

Ønsker du salgstræning der bygger på komplekse strategier, kedelige rapporter og uforståelige teorier, så må jeg skuffe dig. Den form for salgstræning er jeg ganske simpelt ikke i stand til at levere.

Min tilgang til salgstræning tager nemlig udgangspunkt i mine mange års praktiske erfaring med selv at sælge. Min erfaring og viden bruger jeg til, at skabe engagerede sælgere, der brænder for at skabe loyale kunder og løfte deres salg til nye højder.

Sælgerne gider ikke kedelig salgstræning, når de skal tillære sig nye salgsværktøjer. De vil selvfølgelige have salgstræning der virker, men det skal ske i et læringsmiljø der matcher energiske og driftige sælgere. Salgstræningen er derfor opbygget efter de mest moderne undervisningstekniker der sikrer:

 • Energi og nærvær i lokalet
 • Spændende og levende øvelser
 • Den bedste indlæring

Vil du gerne udvikle dine sælgere gennem effektiv salgstræning, så lad os tage en uforpligtende snak om hvilke udfordringer og behov du og din salgsorganisation står med. På den baggrund udarbejder vi en plan for salgstræningen til dig og dine sælgere, der bringer jer derhen hvor I gerne vil være.

B2B salg kræver en god og struktureret salgsproces

Virksomhedstilpasset salgstræning – fordi ingen virksomheder er ens

Når vi samarbejder om at vækste salget i din virksomhed, starter vi altid med at afdække hvilken situation I står i. På baggrund af den samtale og evt. uddybende analyse, får du et uforpligtende tilbud på virksomhedstilpasset salgstræning.

Den virksomhedstilpassede salgstræning tager både højde for jeres nuværende konkurrencesituation, sælgernes eksisterende salgskompetencer og erfaring, samt de ønsker I har omkring udvikling og vækst.

Virksomhedstilpasset salgstræning sikrer, at du får mest mulig værdi ud af din investering i at træne dine sælgere.

Nøjagtigt ligesom et personligt træningsprogram i fitnesscentret, giver bedre resultater end selv at prøve sig frem, så giver virksomhedstilpasset salgstræning dig også langt bedre resultater end standardiseret salgstræning.

Salgscoaching der virker

Hvor salgstræning tilfører sælgerne konkrete værktøjer og viden der løfter deres salgskompetencer, så er salgscoaching derimod effektivt når det drejer sig om individuel udvikling, samt til at få indarbejdet nye rutiner og værktøjer. Når salgstræning og salgscoaching kombineres, vil du opleve at sælgerne, endnu hurtigere bliver fortrolige med de nye værktøjer, hvilket omgående kan ses på salgsresultaterne.

Ofte bliver salgscoaching en naturlig forlængelse af et salgstræningsforløb. Som salgscoach arbejder jeg både med fysiske sambesøg hos kunder, personlig salgssparring og online salgscoaching.

Det betyder, at investeringen i salgscoaching er minimal i forhold til det udbytte de fleste sælgere og salgsorganisationer oplever.

Salgscoaching svarer til at have sin personlige træner ved sin side når man er i fitnesscentret. Det sikrer dig langt bedre forudsætninger for at optimere din træning og giver dig optimalt udbytte af din tid.

Er du interesseret i at høre hvordan du med fordel kan kombinere salgstræning og salgscoaching, så giv mig endelig et uforpligtende ring.

Et tæt og loyalt samarbejde om salgstræning

Jeg har valgt at fokusere på at udvikle sælgere og virksomheders salgsorganisationer, ved at hjælpe dem med at opbygge gode salgsprocesser, samt give dem de bedste værktøjer til personligt salg.

Den største risiko en virksomhed løber, ved at uddanne sine sælgere, er at de bliver så succesfulde, at de bliver tilbudt nye udfordringer i en anden salgsorganisation.

Den ”risiko” er det dog værd at løbe, for alternativet er, at du har nogle uinspirerede sælgere der arbejder med forældede salgsværktøjer.

Du skal derfor vide, at jeg arbejder loyalt for din virksomhed.

Som salgstræner kommer jeg i mange virksomheder og jeg opnår et indgående kendskab til mange sælgere og deres kompetencer.

Der skal ikke skal være tvivl om, at min loyalitet ligger hos dig og din virksomhed. Derfor har jeg valgt at overlade rekruttering er sælgere, til rekrutteringsfirmaerne. Til gængæld har de lovet at overlade salgstræning til mig.

Du kan være 100 % sikker på, at jeg ikke benytter min viden og kendskab til dine gode sælgere, til at rekruttere dem til andre virksomheder.

Netværk er en vigtig del af moderne B2B salg

Giv dine sælgere den

bedste salgstræning

Lad mig hjælpe dig med at booste dit salg

B2B-salg kræver skarpe sælgere, der er opdateret fagligt og benytter sig af moderne salgsværktøjer.

 • Ønsker du inspiration og salgstræning?
 • Vil du gerne blive klogere på, hvordan I som virksomhed kan løfte jeres salg?
 • Er du i tvivl, om du, dit team eller din salgsafdeling udnytter jeres muligheder optimalt?

I så fald er du mere end velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak som salgstræning.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere
Hvilke emner har fanget din interesse?