Referencer

- Det siger kunderne om Ulrik Trend Mogensen:

Only Handle It Once – den sætning står efterhånden printet godt og grundigt ind på nethinden på personalet ved BilligVVS.

I 2019 startede BilligVVS og Ulrik Trend Mogensen et samarbejde, der senere hen har vist sig at være alfa omega for vores arbejde med kundeservice.

Med fokus på salgsprocesser og højt niveau af kundeservice, har Ulrik kørt 2 særskilte forløb for vores medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge.

Samarbejdet har betydet, at vi har kunnet skabe en vækst på 40% og samtidig opretholde en høj kundetilfredshed, i vores 5 webshops – uden at ansætte yderligere personale.

En vækst som denne, stiller høje krav til vores medarbejdere og den måde de håndterer salg og service på. Her har vi for alvor kunnet mærke effekten, af den gode undervisning som Ulrik har givet os.

Jeg vil til enhver tid anbefale et samarbejde med Ulrik Trend Mogensen, hvis man ønsker at udvikle sin butik og sine medarbejdere.

Simon Lindbøg Lang

Teamleder for Salg & Kundeservice, BilligVVS

Som en opfølgning på, at vi vandt prisen som Årets Tømrer 2015, valgte vi i Koed Tømrer- og Byggeforretning på anbefaling at tage kontakt til Ulrik. Målet var, at vi ville fastholde og gerne forbedre den service og kundetilfredshed, som vi havde fået prisen på baggrund af.

Ulrik formåede fra første møde på værkstedet at fange opmærksomheden og interessen hos svendene. Hans erfaring og færden blandt håndværkere og kunder kommer tydeligt til udtryk i hans måde at fremlægge tingene på.

Det er for os mærkbart, hvor meget det gør, at man som lærling, svend og leder får et til tider lettere provokerende indspark i den vante og af og til rutineprægede dagligdag.

Jeg kan på det kraftigste anbefale andre at samarbejde med Ulrik.

Kasper Bang, Tømrermester

Koed Tømrer- og Byggeforretning ApS

“120 medlemmer af VIBORGegnens Erhvervsråd havde valgt at bruge et par timer en tirsdag morgen i oktober på en peptalk med Ulrik Trend Mogensen ”Sådan tjener du flere penge på dine kunder”, og vi er sikre på, at rigtig mange fik en masse brugbart med sig hjem. På en underholdende måde kom Ulrik med mange, gode og konkrete eksempler, som deltagerne kan bruge med det samme. Mange fik helt sikkert også en ”aha-oplevelse” eller to, som gav dem noget at tænke over. Vi kan klart anbefale Ulrik Trend Mogensen.”

Inge Heissel Lindal

VIBORGegnens Erhvervsråd

“Vi fik et inspirerende, professionelt og veltilrettelagt kursusforløb, hvor Ulrik formåede at bringe salgsarbejdet ”ned i øjenhøjde”. Han har udstyret vores teknikere med gode, forståelige og brugbare værktøjer, som vi og vores kunder har glæde af i dagligdagen.

Jeg kan varmt anbefale Ulrik Trend Mogensen til uddannelse af medarbejdere i mersalg.”

Per Stryhn, Servicedirektør

Siemens Building Technologies A/S

“Samarbejdet med Ulrik har givet rigtigt gode resultater.
I dag glider dagligdagen langt bedre og både vi, vores medarbejdere og kunder smiler mere.
Vi kan helt klart også se, at Ulriks indsats giver en økonomisk gevinst.”

Charlotte og Lars L Hansen

Abild EL-Forretning ApS

“Tak for et rigtig godt oplæg Ulrik. Du forstår virkelig at inddrage de unge, med humor og kropssprog mens du holder fokus på alvoren i budskaberne. Ros og anerkendelse herfra.”

Rasmus Bendtsen

Herningsholm Erhvervsskole

“God og sjov peptalk der giver ‘lidt’ at tænke over!”

Severin Traberg

MC emballage A/S

“Dejligt motiverende foredrag, som er meget brugbart i dagligdagen.”

Leif Helth

VIA University College

“Vi har benyttet Ulrik til en 1 times peptalk omkring kundeservice og har været meget tilfredse.
Ulrik havde sat sig ind i vores virksomhed og formåede at gøre budskaberne vedkommende og humoristiske.”

Anita Gersner & Trine Schmidt

MC emballage A/S

”Samarbejdet med trend mogensen har sat mange tanker i gang både hos medarbejdere og ledelse. Ulrik kender branchen, og det har vist sig at være en ekstra fordel. Han lytter til, hvad svendene tænker og mener, og han er god til at fange signalerne.”

Torben Steffensen, El-installatør

VS Automatic

“For håndværkere har det stor betydning at implementere en anden tankegang, prøve noget nyt af og mærke, det virker. Ulriks tilgang og gode eksempler fra hverdagen er ligetil og gør både lærlinge og mester bevidst om at lægge mærke til, hvad vi selv kan gøre, og hvad der sker.”

Kim Fyhn

Tømrermester

“Vi har været glade for det velfungerende samarbejde med trend mogensen.
Vores deltagende medlemsvirksomheder fik helt sikkert noget med hjem fra arrangementet.
Ulriks oplæg gav dem noget, de kunne ta’ med hjem og arbejde videre med.”

Jesper Lieberknecht, marketingkoordinator

Erhverv Randers

“Positivt og inspirerende”

Linda Lauritsen

Registreret Revisionsfirma

”Klar tale, der gør en forskel. Tak.”

Jørgen Damkiær

Egerbyg A/S (Årets Tømrer 2015, 10+ ansatte)

”Super foredrag som godt kunne bruges andre steder i organisationen.”

Anonym tilbagemelding

fra kursus om Supergod Kundeservice

”Vi har i samarbejdet med Ulrik i den grad oplevet, at han kan få ting til at ske, og at han kan hjælpe med at få flyttet vores folk på en god måde.”

Tømrermester Finn Jensen

Klitte og Jensen A/S

”Vi har været glade for arrangementet med Ulrik Trend Mogensen, som gav deltagerne stof til eftertanke på en konstruktiv og ligefrem måde. En af deltagerne sagde: ”God relevans for små og mellemstore håndværksvirksomheder, og fremlagt i øjenhøjde. Mere af den slags :-)” … Så kan det vist ikke blive meget bedre!”

Anja Ellersgaard Basse, Erhvervschef

ErhvervSkanderborg

”Virksomhederne fik en god peptalk ud af det til at optimere i egen virksomhed og motivere sine medarbejdere og svende, på en anden måde end det ofte mere faglige, man er vant til.
Derfor vil jeg gerne anbefale Ulrik som foredragsholder for andre.”

Souschef Lene Hagerup Hindbo

Erhvervscentret Rinkøbing Fjord Erhvervsråd

”Jeg synes, processen med Ulrik i kædesammenhæng er god. Det er et relativt stort udbytte, der kan opnås ved at ændre adfærd i hverdagen.
Som elinstallatør er det lige så nødvendigt at have styr på sine interne processer og derigennem øget afkast på bundlinjen som på omkostninger og konkurrencesituation.
Det er vigtigt, at man i forlængelse af workshoppen får sat nogle tovholdere på lokalt, som har lysten og tiden til at følge de gode intentioner til dørs.”

Mick Clausen, CEO/Direktør

TS-Gruppen AMBA

“Vi brugte Ulrik som peptalker overfor egnens håndværkere omkring, hvordan indstilling og motivation hos svendene kan skabe en bedre bundlinje i virksomheden. Vi har efterfølgende fået rigtig god feedback og vil til enhver tid anbefale Ulrik! Han satte gang i noget!”

Lise Korsgaard, Event Manager

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter

Jeg deltog i dit foredrag i Ebeltoft i aftes om salg og service, og må sige jeg er imponeret.

Jeg har i mange år studeret og uddannet mig indenfor kommunikation og human interaktion, og din tilgang til såvel mennesker som emnet var helt i top – både professionelt og levende.

Diana Skov Gyldenløve

Sundhed på Celleplan

”Ulrik rammer hverdagen, de unge går i, med eksempler fra noget, de kender. Det sætter tanker i gang om, hvordan de forbliver attraktive for mester – og god indsigt i, hvordan de bedst bruger mesters penge.

For os som undervisningssted handler det om, at lærlinge også får noget ikke fagfagligt med ind i undervisningen, det kan vise sig at være guld værd for både lærlinge og mester.” 

Henrik Dalsgaard, Områdeleder

Den Jydske Haandværkerskole

Vil du også vinde kampen om kunderne?

Få en uforpligtende snak om dine muligheder - Ring på tlf: +45 23 34 73 23


eller

Din sikkerhed for et succesfuldt samarbejde

Udvikling af din virksomhed og dine medarbejdere kræver indsigt, erfaring og personlig kemi. Din succes afhænger meget af, om du får fat i den rigtige mand til opgaven. Af samme årsag har jeg valgt ikke at være tilknyttet et bookingfirma. Du får altså kontakt til den ægte vare lige fra starten. Jeg glæder mig til en uforpligtende snak med dig.