Personprofiler

Professionel udvikling af mennesker og teams.

Professionel udvikling af mennesker og teams.

Personprofiler og teamprofiler giver dig et fagligt godt afsæt til at arbejde professionelt med udvikling af medarbejdere og team.
Uanset om du ønsker at skabe personlig udvikling for en eller flere, eller du vil forbedre samarbejdet og kommunikationen i dit team, så vil udarbejdelse af person- og teamprofiler give rigtig stor værdi.

Vores foretrukne adfærd

Der findes ikke en forkert, eller en rigtig, personprofil.
En personprofil giver os et billede af vores foretrukne adfærd. Alle mennesker indholder disse adfærdstendenser – men i forskellig styrke.
Personprofilen er derfor et billede af den aktuelle situation vi står i, kombineret med vores personlighedstræk, erfaring mv.

Helt overordnet opdeles vi i fire typer. Rød, Gul, Grøn og Blå. Vi indeholder ikke kun én farve men mere eller mindre af alle farver. Med en personprofil bliver vi bevidst om, hvordan vores foretrukne adfærd er. Den viden giver både os mulighed for, bevidst at udvikle vores kompetencer i den ønskede retning.

Hvad motiveres vi af?

Med en personprofil opnår vi blandt andet indsigt i hvad vi motiveres af, hvad vi ikke bryder os om, vores kommunikations stil samt vores rolle i et team.
At kende sit team på samme måde, gavner både samarbejdet, kommunikationen og vores muligheder for at opnå fælles susses. Derfor giver det for mange teams utrolig stor værdi, at få udarbejdet og gennemgået en teamprofil.

Du kan læse mere om de forskellige personprofiler og teamprofilen nedenfor.

e-disc

Hvad koster en e-disc?

Prisen på en e-disc afhænger af hvordan du ønsker at få din tilbagemelding.

Du kan dog som udgangspunkt regne med, at en e-disc med 45 minutters personlig tilbagemelding koster kr. 2.500,- + moms

e-disc

e-disc er en letforståelige professionel personprofil, der er ideel til personlig udvikling.

Du og dine medarbejdere får rigtigt glæde af en e-disc, når I ønsker at:

 • Udvikle jeres personlige kompetencer
 • Modtage coaching og sparring
 • Styrke jeres samarbejde og kommunikation

Perfekt til udvikling og simple workshops

Med en e-disc får vi et praktisk og enkelt værktøj, som giver et godt udgangspunkt for en samtale om vores primære adfærdsmønstre.

Med udgangspunkt i de fire farver, modtager vi på en let og overskuelig måde, indsigt i vores stærke og svage sider.

Resultaterne i en e-disk er forskningsbaserede, men de fire farver gør både profilen let at forstå og let at anvende i din dagligdag.

Er du i forvejen bekendt med DISC, vil du kunne genkende mange elementer i e-disc. Men du vil opleve, at en e-disc er mere imødekommende i sin stil, hvilket er med til at sikre os det optimale udbytte.

e-disc bruges blandt andet til udvikling og til simple workshops.

e-interpersonal

e-interpersonal er en professionel personprofil med flere nuancer

e-interpersonal er det helt rigtige valg, når du ønsker:

 • Medarbejderudviking
 • Lederudvikling
 • Coaching
 • Personlig udvikling
 • At styrke samarbejde og kommunikation

Perfekt til udvikling på leder- og mellemlederniveau

e-interpersonal bruger ligesom e-disc også de fire farver til at formidle budskaberne. Med e-interpersonal opdeles profilen i hele otte karaktertræk, hvilket giver os større dybde og markant flere nuancer. Dette sikrer os et endnu bedre udgangspunkt for at skabe udvikling og fremdrift.

Med e-interpersonal får vi også afdækket vores robusthed og grit.
Robusthed er et vigtigt persolighedstræk i forhold til hvordan vi håndtere press og stress. Grit er et udtryk for vores vedholdenhed og ambitionsniveau.
Begge er personlighedstræk der er afgørende for vores opnåelse af succes.

Derudover får du med en e-interpersonale mulighed for at få tilbagemeldinger på en række områder som fx:

 • Adfærd i salg
 • Lederstil
 • Kommunikation og samarbejde
 • Motivationsfaktorer
 • Tidsstyring og effektivitet
e-interpersonal

Hvad koster en e-interpersonal?

Prisen på en e-interpersonal afhænger af hvordan du ønsker at få din tilbagemelding.

Du kan dog som udgangspunkt regne med, at en e-interpersonal med 90 minutters personlig tilbagemelding koster kr. 3.500,- + moms

Teamprofil e-stimate

Hvad koster en teamprofil?

Prisen på en teamprofil afhænger af hvor mange personer teamet består af, samt hvilken form for tilbagemelding du ønsker.

Du kan dog som udgangspunkt regne med, at udarbejdelse af en teamprofil, i forbindelse med afholdelse af teamworkshop, koster fra kr. 490,- pr. person + moms.

Pris for afholdelse af teamworkshop varierer
alt efter ønsker til indhold og omfang.
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

TEAMPROFILEN

Teamprofilen er et super godt værktøj når du ønsker at udvikle dit team.

Du får rigtigt glæde af en teamprofil, når du ønsker at:

 • Få overblik over dit teams personlige kompetencer
 • Forbedre jeres samarbejde
 • Styrke jeres kommunikation
 • Få sat ord på dit teams stærke og svage sider

Når du vil udvikle dit tema eller gruppe

Med teamprofilen opnår vi dyb dyb indsigt i både en enkeltes stærke og svage sider samt vores rolle og bidrag til teamet.

e-stimate temaprofilen bygger på anerkendte psykologiske teorier om menneskelig adfærd og motivation.

Teamprofilens er meget overskuelig og let at gå til – uanset om du ønsker at udvikle dit team eller styrke jeres kommunikation og samarbejde.

Workshop

Ofte har teammedlemmer ikke den nødvendige indsigt i, hvordan de bedst samarbejder med hinanden. Det giver mange unødvendige misforståelser og konflikter, der skader jeres fremdrift.

Ved at kombinerer udarbejdelsen af en teamprofil med en fælles workshop, opnår alle deltagerne indsigt i, hvordan de personligt påvirker andre, samt hvordan de bedst samarbejder og bidrager optimalt til teamet.

Workshoppen gennemføres ved brug af engagerende og værdiskabende teamøvelser, feedbackkort, teamhjul og andre gennemtestede workshopmaterialer.

Teamprofilen kombineret med workshoppen sikrer dig, at det er let for teammedlemmer både at huske deres egen profil og teamets andre profiler.

Teamprofilen har stor værdi i hverdagen, og farverne bliver for mange en naturlig del af den daglige kommunikation.

Disse billeder er taget på en Teamworkshop hvor deltagerne både får feedback fra teamet (deres placering på tæppet) og selv giver sin personlige vurdering af sit eget bidrag til teamet (terningerne)

trend mogensen ApS samarbejder med e-stimate ApS, som er kåret som Danmarks bedste testudbyder tre år i træk. Årsagen til valget af e-stimate som samarbejdspartner er, at e-stimate lever op til vores krav om, at levere dig enkle og forståelige rapporter, udarbejdet på baggrund af valide og præcise testværktøjer.

Vil du også vide mere om personprofiler?

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

eller

Din sikkerhed for et succesfuldt samarbejde

Udvikling af din virksomhed og dine medarbejdere kræver indsigt, erfaring og personlig kemi. Din succes afhænger meget af, om du får fat i den rigtige mand til opgaven. Af samme årsag har jeg valgt ikke at være tilknyttet et bookingfirma. Du får altså kontakt til den ægte vare lige fra starten. Jeg glæder mig til en uforpligtende snak med dig.