Kundearrangement

for grossister og leverandører

Sådan får du dine kunder til at sælge dine produkter

Dine kunder har så mange muligheder for at sælge langt flere af dine produkter. De får det bare ikke gjort i dagligdagen.

Du har lavet brochuremateriale, prislister, demomodeller, hjemmesider og mange andre tiltag for at få dine kunder til at sælge enten nogle bedre, eller nogle flere af dine produkter.

Men lige lidt hjælper det.

De får ganske simpelt ikke solgt de gode produkter, selvom slutbrugeren faktisk gerne vil købe dem, hvis bare dine kunder fortalte om dem.

Vil du også vinde kampen om kunderne?

Få en uforpligtende snak om dine muligheder - Ring på tlf: +45 23 34 73 23


eller

Din sikkerhed for et succesfuldt samarbejde

Udvikling af din virksomhed og dine medarbejdere kræver indsigt, erfaring og personlig kemi. Din succes afhænger meget af, om du får fat i den rigtige mand til opgaven. Af samme årsag har jeg valgt ikke at være tilknyttet et bookingfirma. Du får altså kontakt til den ægte vare lige fra starten. Jeg glæder mig til en uforpligtende snak med dig.

Du skal lære dem at skabe Intelligent MERsalg

Løsningen er ikke, at du dynger dine kunder til med flere produktfordele, mere reklamemateriale, firmatrøjer og alt muligt andet marketing.

Løsningen er, at du lærer dine kunder vigtigheden af, at de skaber Intelligent MERsalg.

De skal forstå hvor vigtigt det er, at de som den professionelle fagmand, også skal mestre de værktøjer der sætter dem i stand til at skabe Intelligent MERsalg.

Ikke kun fordi din kunde skal sælge mere, men mindst lige så meget fordi slutbrugeren dermed får en langt bedre oplevelse af dine produkter og løsninger.

Hvordan får du glæde af, at dine kunder bliver bedre til at skabe Intelligent MERsalg?

Når jeg træner dine kunder i at skabe Intelligent MERsalg, så træner jeg dem med konkrete eksempler, som alle er bygget op omkring netop dine produkter og løsninger.

”Det man træner, bliver man god til”.

Når dine kunder trænes i, at skabe Intelligent MERsalg, ved brug af dine produkter. Vil de for altid have lettere ved at sætte ord på, hvorfor netop dine produkter gør en forskel for slutbrugeren og dermed har du banet vejen for, at de gør det, de er blevet gode til nemlig at sælge dine produkter.

Gør det før dine konkurrenter.

Ring til Ulrik og få en uforpligtende dialog om, hvordan du får dine kunder til at sælge flere af dine produkter:

  • Kundearrangement i din virksomhed
  • Aktivitet i forbindelse med messe/åbenthus
  • Kundearrangement hos den enkelte kunde
  • Alene eller i samarbejde med andre leverandører

Lille investering med stor værdi

Med en pris på kun kr. 9.500,- for et værdiskabende foredrag skal der ikke mange deltager til, før investeringen er tjent hjem.

Ulrik garanterer at dine deltagere får værdifuld viden med hjem. Det er din sikkerhed for, at din investering er mere end alle pengene værd.
PS: Der er ingen maksantal eller ekstrapris ved mange deltager.