Intelligent MERsalg

Sådan skaber du MERsalg i en travl hverdag

Har du også svært ved
at skabe MERsalg?

Du har sikkert prøvet det selv.

En ekspedient der pludselig og helt ud af det blå foreslår dig, at du skal købe noget du overhovedet ikke har brug for. Til tider virker sådan en ekspedient næsten anmassende og det resulterer ofte i, at du forlader butikken med en dårlig oplevelse.

Det er måske en lignende en oplevelse der gør, at du og dine medarbejdere ikke er meget for at forsøge at skabe mersalg.

Men sådan behøver det ikke at være.

Vil du også vinde kampen om kunderne?

Få en uforpligtende snak om dine muligheder - Ring på tlf: +45 23 34 73 23


eller

Din sikkerhed for et succesfuldt samarbejde

Udvikling af din virksomhed og dine medarbejdere kræver indsigt, erfaring og personlig kemi. Din succes afhænger meget af, om du får fat i den rigtige mand til opgaven. Af samme årsag har jeg valgt ikke at være tilknyttet et bookingfirma. Du får altså kontakt til den ægte vare lige fra starten. Jeg glæder mig til en uforpligtende snak med dig.

Løsningen er at skabe
Intelligent MERsalg

Der er rigtigt stor forskel på, om du forsøger at presse dine kunder til at købe noget eller du skaber Intelligent MERsalg.

Når du skaber Intelligent MERsalg tager du altid udgangspunkt i kundens behov og gjort rigtigt, så får kunden oplevelsen af, at du forsøger at hjælpe og ikke sælge.

Værktøjerne til at skabe Intelligent MERsalg kan og bør læres af alle de medarbejdere der er i kontakt med dine kunder, uanset hvilken funktion de har i din virksomhed.

Jeg leverer velafprøvede og letforståelige værktøjer, der resulterer i, at du og dine medarbejdere hurtigt får succes med Intelligent MERsalg.

Intelligent MERsalg skaber ikke bare god indtjening men også Supergod Kundeservice. Det er altså en win-win-win situation for kunden, medarbejderen og din virksomhed, så du kan kun komme for sent i gang.

Intelligent MERsalg bidrager med:

  • Mere engagerede medarbejdere
  • Flere tilfredse og loyale kunder
  • Bedre Bundlinje
  • Supergod Kundeservice

Hvad er MERsalg?

Bliv klogere på MERsalg og lær mere om både
hvordan og hvorfor du skaber det
Intelligente MERsalg

Hos Siemens har vi et mål om at øge vores mersalg til eksisterende kunder. I den forbindelse var det oplagt at aktivere vores ca. 100 teknikere, deres høje faglighed og ikke mindst deres indgående kendskab til kunderne. Vi besluttede derfor at indgå et samarbejde med Ulrik, både for at sætte fokus på mersalget og samtidig gennemføre et kompetenceløft.

For at sikre optimalt udbytte tilpassede Ulrik mersalgskurserne til vores forskellige afdelinger. Vi fik et inspirerende, professionelt og veltilrettelagt kursusforløb, hvor Ulrik formåede at bringe salgsarbejdet ”ned i øjenhøjde”. Han har udstyret vores teknikere med gode, forståelige og brugbare værktøjer, som vi og vores kunder har glæde af i dagligdagen.

Jeg kan varmt anbefale Ulrik Trend Mogensen til uddannelse af medarbejdere i mersalg.

Per Stryhn
Servicedirektør, Siemens Building Technologies

Investeringen er hurtigt tjent hjem

Med en pris på kun kr. 9.500,- for et inspirerende foredrag og kr. 12.500,- for en effektiv workshop, skal der ikke mange justeringer til, før det kan ses positivt på bundlinjen.

Er I bare 10 mand, svarer det kun til kr. 950,- pr. mand.

Alt efter jeres timepris svarer til cirka 1-2 timers faktureret arbejdstid.
Hvor hurtigt tror du, at I kan tjene 1-2 timer ind igen?

Vælger I at investere i 2-3 workshops – er investeringen naturligvis lidt større, men jeres udbytte bliver langt større.

Og selvom et workshopforløb så skulle koste 2.500 - 3.500,- pr. mand, så svarer det jo ikke til mere end omkring 4-8 fakturerede timer. Dem er jeg helt sikker på, at I hurtigt får tjent hjem.