Erhvervsuddannelser

Inspirerende foredrag for elever på erhvervsuddannelser

Sådan bliver dine elever en succes

Uanset om dine elever

 • mangler en læreplads
 • kæmper med at gennemføre hele uddannelsesaftalen
 • eller arbejder på at blive så stor en succes, at de tilbydes fast arbejde efter endt uddannelse.

Så vil foredragene hjælpe dine elever med inspiration og værktøjer til, hvad de selv kan gøre, for at kickstarte deres arbejdsliv.

Skal dine elever også ud i virksomhederne?

Få en uforpligtende snak om dine muligheder - Ring på tlf: +45 23 34 73 23


eller

Din sikkerhed for et succesfuldt samarbejde

Udvikling af din virksomhed og dine medarbejdere kræver indsigt, erfaring og personlig kemi. Din succes afhænger meget af, om du får fat i den rigtige mand til opgaven. Af samme årsag har jeg valgt ikke at være tilknyttet et bookingfirma. Du får altså kontakt til den ægte vare lige fra starten. Jeg glæder mig til en uforpligtende snak med dig.

Sådan får DU en læreplads

For elever på grundforløbet

Som skole arbejder I seriøst og målrettet på at hjælpe de unge med at skaffe sig en læreplads.

Med dette foredrag supplerer Ulrik jeres indsats med en engagerende peptalk, der giver de unge indsigt i, hvad de selv kan gøre for at indgå en uddannelsesaftale med en virksomhed.

Efter peptalken er de unge klædt på med viden og værktøjer, der helt sikkert øger både deres engagement og muligheder for at skaffe sig selv en læreplads.

De unge får blandt andet indsigt i

 • Hvad er vigtigt for virksomhedsejerne?
 • Hvordan får jeg skabt interesse om min person?
 • Hvordan håndterer jeg den personlige samtale?
 • Hvordan giver jeg et supergodt førstehåndsindtryk?
 • Hvad er vigtigt IKKE at gøre, når jeg søger læreplads?

Peptalken skubber til de unges personlige engagement og indsats for at starte deres arbejdsliv på en god og interessant måde.

Ulrik kombinerer sin store erfaring og succes som sælger med sin viden om hvordan ansøgerne med enkle og effektfulde værktøjer vækker mesters interesse og tillid.

En værdsat og succesfuld peptalk – hvor eleverne rustes til kampen om de gode lærepladser.

Varighed som foredrag 45-90 minutter.

Sådan får DU fast arbejde

For elever på hovedforløbet

I skoleperioderne ruster I eleverne både teknisk og fagligt til arbejdet ude i virksomhederne. Denne faglighed er et supervigtigt fundament for deres fremtid på arbejdsmarkedet.

”Sådan får DU fast arbejde” er et godt supplement til fagligheden. Foredraget sætter nemlig fokus på de ikke fagfaglige ting, som det også er en kunst at mestre.

Foredraget giver eleverne inspiration og værktøjer til

 • At skabe Supergod Kundeservice
 • At være et aktiv for virksomheden
 • At bidrage til en god indtjening i virksomheden

Målet med foredraget er at gøre eleverne så attraktive for virksomheden, at de bliver tilbudt fast arbejde efter endt uddannelse.

Ulrik kombinerer i dette foredrag sin store erfaring med at levere Supergod Kundeservice med evnen til at skabe økonomisk gode resultater.

Når de unge kommer hjem fra et skoleophold med dette foredrag i bagagen, oplever mester ofte, at eleven hurtigt begynder at skabe værdi for både kunder og virksomheden.

Varighed som foredrag 45-90 minutter.

Hej Ulrik. Du bad mig skrive hvordan det gik mig til min jobsamtale i Århus. Jeg tog dine råd til mig, og gik inden samtalen ud på toilettet, kiggede mig selv i spejlet, løftede armene og sagde til mig selv: “Kom så Emilie, giv alt hvad du har”. Jeg fik energi af det, og jeg følte mig super tilpas under hele samtalen. Den lille snak med dig, gav mig faktisk utrolig meget med, og det gav mig et ekstra kick og ekstra tro på mig selv. Jeg er i dag blevet ringet op og er blevet tilbudt elevpladsen. Jeg vil gerne sige dig tusinde tak for at tro på mig, på trods af vores korte møde. Din respons betød meget for mig. Tak for hjælpen! Venlig hilsen Emilie Reher, fra foredraget på Tradium Minervavej i Randers i torsdags

Tak for et rigtig godt oplæg Ulrik. Du forstår virkelig at inddrage de unge, med humor og kropssprog mens du holder fokus på alvoren i budskaberne. Ros og anerkendelse herfra.

Rasmus Bendtsen
Afdelingsleder, Herningsholm Erhvervsskole

Vi arbejder på Esnord meget med at styrke elevernes forståelse for, hvor meget det betyder, at den enkelte elev selv tager ansvaret for at finde en læreplads. Ulriks foredrag udfordrede elevernes forventninger til både dem selv og til skolen. Mange elever gik fra foredraget med stof til eftertanke og en masse anerkendelse af, at eleverne kan meget mere end de selv går og tror.

Susanne Bomholt Andersen
Leder, VEU-Center Nordsjælland

Vores unge lærlinge synes, det er hamrende godt at få Ulrik med på banen i den sidste del af uddannelsesforløbet. Det giver dem ekstra indsigt, nye samarbejdsværktøjer og noget, de kan ta’ med hjem til mester. For os som undervisningssted handler det om, at lærlinge også får noget ikke fagfagligt med ind i undervisningen, det kan vise sig at være guld værd for både lærlinge og mester.

Henrik Dalsgaard
Områdeleder, Den Jydske Haandværkerskole

Deltagerne involveres aktivt via deres mobil

Efterfølgende giver de også svar på, om de fik brugbare værktøjer med hjem.

Nedenfor ses svaret fra et foredrag med 65 deltagere, der alle fik noget værdifuldt med hjem.

Giver foredraget værdi?

Ja, det tror jeg nok.

Nedenfor ser du resultaterne fra en række foredrag på forskellige skoler

Typisk siger over 90% af de unge, at de får værdi med hjem.

Svendborg Erhvervsskole 100%
Herningsholm 100%
DJH 100%
Tradium 98%
Aarhus Tech 94%
DJH 93%
Aarhus Tech 87%
Esnord 82%