Erhvervsforeninger og netværk

Sådan tjener du flere penge på dine kunder

Sådan giver du dine medlemmer og dit netværk en konkurrencefordel med hjem

Specielt udviklet til erhvervsforeninger og netværk

Skal dine medlemmer også have muligheden for, at opleve det roste og værdiskabende foredrag ”Sådan tjener du flere penge på dine kunder”?

Foredraget har gang på gang resulteret i positive tilbagemeldinger til arrangøren.

Giv Ulrik et uforpligtende ring og hør mere om dine muligheder for, at skabe et succesfuldt arrangement.

For medarbejdere der har direkte kontakt til deres kunder

Om dine medlemmer er håndværkere, sælgere, butiksejere eller på anden måde har direkte kundekontakt, så vil de alle blive udstyret med inspiration og helt konkrete værktøjer, der sætter dem i stand til at vinde kampen om kunderne.

Foredraget tager udgangspunkt i hverdagens udfordringer i kampen om de loyale kunder og budskaberne leveres på en humoristisk og underholdende måde.

"Sådan tjener du flere penge på dine kunder”, sætter fokus på:

120 medlemmer af VIBORGegnens Erhvervsråd havde valgt at bruge et par timer en tirsdag morgen i oktober på en peptalk med Ulrik Trend Mogensen ”Sådan tjener du flere penge på dine kunder”, og vi er sikre på, at rigtig mange fik en masse brugbart med sig hjem. På en underholdende måde kom Ulrik med mange, gode og konkrete eksempler, som deltagerne kan bruge med det samme. Mange fik helt sikkert også en ”aha-oplevelse” eller to, som gav dem noget at tænke over. Vi kan klart anbefale Ulrik Trend Mogensen.

Inge Heissel Lindal
VIBORGegnens Erhvervsråd

Ulriks oplæg gav dem noget, de kunne ta’ med hjem og arbejde videre med.

Jesper Lieberknecht
Erhverv Randers

Lille investering med stor værdi

Med en pris på kun kr. 9.500,- for et værdiskabende foredrag skal der ikke mange deltager til, før investeringen er tjent hjem.

Ulrik garanterer at dine deltagere får værdifuld viden med hjem. Det er din sikkerhed for, at din investering er mere end alle pengene værd.
PS: Der er ingen maksantal eller ekstrapris ved mange deltager.

Inspiration og idéer

Med et engagerende og underholdende foredrag får I serveret inspiration og idéer til, hvordan I kommer i gang med at tjene flere penge på jeres kunder.

På kun 60-90 minutter, får I fyldt jeres mentale værktøjskasse med effektive værktøjer til, hvordan I personligt og som team bidrager til at tjene flere penge på jeres kunder.

Samtidig får I gode input til, hvordan I opnår en større arbejdsglæde og skaber flere tilfredse kunder.

I får altid et specialtilpasset foredrag.  På den måde sikres I, de optimale betingelser for at få udbytte ud af jeres tid.

Vil du også vinde kampen om kunderne?

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

eller

Din sikkerhed for et succesfuldt samarbejde

Udvikling af din virksomhed og dine medarbejdere kræver indsigt, erfaring og personlig kemi. Din succes afhænger meget af, om du får fat i den rigtige mand til opgaven. Af samme årsag har jeg valgt ikke at være tilknyttet et bookingfirma. Du får altså kontakt til den ægte vare lige fra starten. Jeg glæder mig til en uforpligtende snak med dig.