Bedre Bundlinje

med enkle og forståelige værktøjer

Vil du også have en Bedre Bundlinje?

Du har sikkert nok at lave og en god omsætning, men du føler, at du burde tjene nogle flere penge.

Selvom kampen om kunderne er hårdere end nogensinde før, så ved du, at du har mulighed for at skabe en endnu Bedre Bundlinje.

Måske er det dit fokus på den daglige drift der gør, at du ikke selv når, at få motiveret og inddraget dine medarbejdere i arbejdet med optimering af bundlinjen og dermed går du glip af rigtig meget god indtjening.

Vil du også vinde kampen om kunderne?

Få en uforpligtende snak om dine muligheder - Ring på tlf: +45 23 34 73 23


eller

Din sikkerhed for et succesfuldt samarbejde

Udvikling af din virksomhed og dine medarbejdere kræver indsigt, erfaring og personlig kemi. Din succes afhænger meget af, om du får fat i den rigtige mand til opgaven. Af samme årsag har jeg valgt ikke at være tilknyttet et bookingfirma. Du får altså kontakt til den ægte vare lige fra starten. Jeg glæder mig til en uforpligtende snak med dig.

Kickstart arbejdet med en Bedre Bundlinje

Men du behøver ikke altid gøre alting selv.

Med udgangspunkt i netop jeres situation hjælper jeg dig og dine medarbejdere med at sætte fokus på, og samarbejde om, at tjene flere penge.

Skyd genvej til en Bedre Bundlinje, ved at drage nytte af velafprøvede værktøjer og min store erfaring med god inddragelse af medarbejderne.

13 kroner og 1½ minut.

Jeg lover dig, at gøre arbejdet med en Bedre Bundlinje interessant, konkret og forståeligt uanset hvilken funktion og hvilke forudsætninger deltagerne har.

Mine værktøjer tager alle udgangspunkt i jeres dagligdag. På den måde sikres du, at budskaberne er relevante og håndgribelige for alle deltagere.

Fx nedbryder vi alle tal, til tal som medarbejderne kan se de har indflydelse på og dermed mener de kan være med til at ændre. Det resulterer fx i, at virksomhedens indtjening bliver så konkret som fx 13 kr. pr. arbejdstime. På den måde gør vi det overskueligt og opnåeligt for deltagerne, at være med til at gøre en forskel. Det sikrer et højt engagement.

Resultaterne bidrager ikke kun til en Bedre Bundlinje, men også til:

  • Bedre kommunikation og samarbejde
  • Optimering af arbejdsprocesser og systemer
  • Inddragelse og udvikling af dine ansvarlige medarbejdere
  • At fastholde og tiltrække gode og kvalificerede medarbejdere
  • Flere tilfredse og loyale kunder, der kommer igen og igen, samt anbefaler dig til andre.

Samarbejdet med Ulrik har givet rigtigt gode resultater.
I dag glider dagligdagen langt bedre og både vi, vores medarbejdere og kunder smiler mere.
Vi kan helt klart også se, at Ulriks indsats giver en økonomisk gevinst

Charlotte og Lars L Hansen
Abild EL-Forretning ApS

Vi har i samarbejdet med Ulrik i den grad oplevet, at han kan få ting til at ske, og at han kan hjælpe med at få flyttet vores folk på en god måde.

Tømrermester Finn Jensen
Klitte og Jensen A/S

Investeringen er hurtigt tjent hjem

Med en pris på kun kr. 9.500,- for et inspirerende foredrag og kr. 12.500,- for en effektiv workshop, skal der ikke mange justeringer til, før det kan ses positivt på bundlinjen.

Er I bare 10 mand, svarer det kun til kr. 950,- pr. mand.

Alt efter jeres timepris svarer til cirka 1-2 timers faktureret arbejdstid.
Hvor hurtigt tror du, at I kan tjene 1-2 timer ind igen?

Vælger I at investere i 2-3 workshops – er investeringen naturligvis lidt større, men jeres udbytte bliver langt større.

Og selvom et workshopforløb så skulle koste 2.500 - 3.500,- pr. mand, så svarer det jo ikke til mere end omkring 4-8 fakturerede timer. Dem er jeg helt sikker på, at I hurtigt får tjent hjem.