Årets Håndværker®

sådan bliver du Årets Håndværker®

Vil du være Årets Håndværker®?

Så har jeg en rigtig god nyhed til dig …

Få inspiration og træning, der booster dine muligheder for at blive finalist i Årets Håndværker®.

Foredrag eller workshop for dig der vil have konkrete idéer og værktøjer til, hvordan du sikrer dig, at dine kunder giver dig ***** på Anmeld Håndværker.

Vil du også vinde kampen om kunderne?

Få en uforpligtende snak om dine muligheder - Ring på tlf: +45 23 34 73 23


eller

Din sikkerhed for et succesfuldt samarbejde

Udvikling af din virksomhed og dine medarbejdere kræver indsigt, erfaring og personlig kemi. Din succes afhænger meget af, om du får fat i den rigtige mand til opgaven. Af samme årsag har jeg valgt ikke at være tilknyttet et bookingfirma. Du får altså kontakt til den ægte vare lige fra starten. Jeg glæder mig til en uforpligtende snak med dig.

Sådan bliver du Årets Håndværker®

Med Ulriks værktøjer bliver du og dine medarbejdere endnu bedre til at skabe netop de resultater, der giver dig 5 stjernede anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk.

Forløbet booster de 5 områder der gør, at du bliver finalist i Årets Håndværker®.

 Kommunikation
 Aftale
 Pris
✓ Tilfredshed
 Oprydning

Værktøjerne sætter hver enkelt medarbejder i stand til at bidrage, så netop hans indsats og engagement er med til at løfte dine anmeldelser til et nyt niveau.

Hvornår vil du indlede jagten på at blive Årets Håndværker®?

Arbejdet med at blive Årets Håndværker® betyder også:

  • Et forbedret samarbejde
  • Mere engagerede medarbejdere
  • Et bedre arbejdsmiljø
  • Fastholdelse og tiltrækning af kvalificerede medarbejdere
  • Flere loyale kunder
  • En Bedre Bundlinje

Vi har i samarbejdet med Ulrik i den grad oplevet, at han kan få ting til at ske, og at han kan hjælpe med at få flyttet vores folk på en god måde.

Finn Jensen
Klitte og Jensen A/S

Ulrik kender branchen, og det har vist sig at være en ekstra fordel. Han lytter til, hvad svendene tænker og mener, og er god til at fange signalerne.

Torben Steffensen
VS Automatic A/S

Opfølgning fra Koedtømreren

Som en opfølgning på, at vi vandt prisen som Årets Tømrer 2015, valgte vi i Koed Tømrer- og Byggeforretning på anbefaling at tage kontakt til Ulrik. Målet var, at vi ville fastholde og gerne forbedre den service og kundetilfredshed, som vi havde fået prisen på baggrund af.

Ulrik formåede fra første møde på værkstedet at fange opmærksomheden og interessen hos svendene. Hans erfaring og færden blandt håndværkere og kunder kommer tydeligt til udtryk i hans måde at fremlægge tingene på.

Det er for os mærkbart, hvor meget det gør, at man som lærling, svend og leder får et til tider lettere provokerende indspark i den vante og af og til rutineprægede dagligdag.

Jeg kan på det kraftigste anbefale andre at samarbejde med Ulrik.

Kasper S. Bang // Koedtømreren

Psst: Jeg kan fortælle, at Koedtømreren vandt igen i 2016 og blev nomineret i 2017   🙂 Hilsen Ulrik

Investeringen er hurtigt tjent hjem

Med en pris på kun kr. 9.500,- for et inspirerende foredrag og kr. 12.500,- for en effektiv workshop, skal der ikke mange justeringer til, før det kan ses positivt på bundlinjen.

Er I bare 10 mand, svarer det kun til kr. 950,- pr. mand.

Alt efter jeres timepris svarer til cirka 1-2 timers faktureret arbejdstid.
Hvor hurtigt tror du, at I kan tjene 1-2 timer ind igen?

Vælger I at investere i 2-3 workshops – er investeringen naturligvis lidt større, men jeres udbytte bliver langt større.

Og selvom et workshopforløb så skulle koste 2.500 - 3.500,- pr. mand, så svarer det jo ikke til mere end omkring 4-8 fakturerede timer. Dem er jeg helt sikker på, at I hurtigt får tjent hjem.